- OG DET ER VI SIKRE PÅ AT I OGSÅ BLIVER!
Se ET UDVALG AF VORES CASES HER:

Lovecast.dk - en platform for parterapeuter

VI HAR UDVIKLET DEN FØRENDE ONLINE PLATFORM OM PARTERAPI OG PARFORHOLD

Med Lovecast.dk har vi skabt en fælles platform for en række af landets absolut førende parterapeuter. 

På websitet kan du sammenligne priser, kompetencer og meget mere. Det betyder at det bliver lettere og langt mere overskueligt at finde den helt rigtige parterapeut.

Lovecast.dk har mere end 180 daglige besøgende og har gennem tiden formidlet tusindevis af kontakter mellem bruger og terapeuter.

Vi har udviklet et solidt website & en effektiv webshop

– OG vi har også stået for SEo og Content

Resultatet er intet mindre end Danmarks største og mest besøgte platform for parterapi, sexologer og terapeuter – og det er vi meget stolte af.

HJEMMESIDEN HAR MERE END 7000 BESØGENDE HVER MÅNED

Vi får rigtig meget organisk trafik på sitet. Det skyldes vores troværdighed, gode placeringer i søgemaskiner og vores fokus på kvalitet og indhold.

WEBSHOPPEN SÆLGER TIL MERE END 4% AF ALLE BESØGENDE

Vi har løbende arbejdet meget med konverteringsoptimering. Det betyder at mange besøg på sitet resulterer i en henvendelse eller et salg, direkte i webshoppen. Konverteringsraten er på over 4%. 

Kiddiezonen.dk - en hjemmeside om zoneterapi

VI HAR UDARBEJDET EN Hjemmeside der sælger

Flere tidsbestillinger og henvendelser fra nye kunder, var målet for Kiddiezonens nye hjemmeside – og det er lykkes. 

Vi fokuserede på konverteringsoptimering og forsøgte at skabe et troværdigt og professionelt visuelt udtryk, logo design mv. Vi har herefter designet og udviklet dets funktioner. Efter websitet var færdigt og overleveret, har vi leveret en af vores mindre SEO-pakker. 

HJEMMESIDEN HAR MERE END 1500 BESØGENDE HVER MÅNED

Trafikken er organisk trafik fra bl.a. Google, blogs, andre søgemaskiner og de sociale medier.

WEBSHOPPEN SÆLGER TIL MERE END 2% AF ALLE BESØGENDE

Vi har haft fokus på konverteringsoptimering gennem hele processen. Sitet har performet godt og har i høj grad været kernen i Kiddiezonens forretningsstrategi gennem 8 år.

Mastercore.dk - holdningskorrigerende tøj

VI HAR UDARBEJDET EN PLATFORM TIL HVOR PAR FINDER PARTERAPEUTER

Mastercore holdningskorrigerende tøj havde et behov for en komplet webshop med integreret betalingssystem og automatiserede funktioner. Vi har udviklet den visuelle identitet, funktionerne og indholdet på sitet.

Sitet er leveret i WordPress og blev godt modtaget af brugerne. Det betød en god omsætning allerede fra start.  

 

Vi har ikke arbejdet med Google ads, SEO eller andet trafikgenererende aspekter. Vi har fokuseret på at udvikle webshoppen efter “best pracise” og vi har haft konverteringsoptimering i tankerne fra start. 

WEBSHOPPEN SÆLGER TIL MERE END 10% AF ALLE BESØGENDE

Vi har haft konverteringsoptimering i fokus fra start. Besøgende på sitet er primært kommet fra Google Ads og sitet har genereret masse af salg og en høj konverteringsrate. 

Mediedk.dk - Reklame & mediebureau

VI HAR UDARBEJDET EN PLATFORM TIL HVOR PAR FINDER PARTERAPEUTER

Vi har udviklet en række løsninger til MPD og deres kunder. Vi har også hjulpet MPD med deres egen hjemmeside, visuel identitet og SEO. 

 

 

På MPD´s hjemmeside har vi skabt et stilrent og sikkert visuelt look. Vi har derudover arbejdet med SEO og CRO, da MPD have et ønske om at styrke deres organiske og løbende tilgang af nye leads og kunder. 

Vi har lavet en hjemmeside, der genererer leads, der bliver til kunder...

OG vi har stået for det meste

Vores opgave var enkel – sitet skulle konvertere bedre, genere flere opgaver og flere kunder. Efter en grundlæggende gennemgang af virksomheden og den eksisterende hjemmeside, fremlagde vi en løsning som havde fokus på at udvikle virksomhedes brand visuelt for at styrke troværdigheden og tryghedsfølelsen på sitet.

HJEMMESIDEN HAR MERE END 5000 BESØGENDE HVER MÅNED

Vi har ikke arbejdet med Google ads, SEO eller andet trafikgenererende. Vi har udelukkende fokuseret på konverteringsoptimer. 

HJEMMESIDEN HAR ØGET SALGET MED MERE END 60%

Eller sagt på en anden måde – websitet gik fra stort set ingenting, til mellem 3 og 4 daglige henvendelser. 

Andre virksomheder vi har hjulpet...

- SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG?

Her ser du nogle af alle de kunder vi har hjulpet gennem tiden:

Vi kan også hjælpe dig...

– MED at få et stærkt visuelt brand og identitet – online! 

Vi har gennem de sidste 10 år, skabt solide vækstrejser for vores kunder. Vi har skabt stærke resultater, som er baseret på langsigtede strategier og gennemtænkte løsninger, som vi kan være stolte af. 

Midirush Media - Kiddiezonen udskåret

Udtalelser fra kunder

Midirush Media har stået for min hjemmeside og tilhørende søgemaskineoptimerng. Det har haft en fantastisk stor betydning for min forretning og det er uden sammenligning min absolut vigtigste salgskanal, som hver dag sikrer min virksomhed nye kunder. Derfor kan jeg naturligvis anbefale andre at bruge Jonas og Midirush Media til deres næste online opgave. Anna Ørtved – indehaver af virksomheden Kiddiezonen.

Anna Ørtved – Kiddiezonen.dk

5/5

Book et gratis møde og lad os få en snak om jeres behov!

Mere end 90% af vores kunder er meget tilfredse