Hvad er linkbuilding?

- Det og meget mere får du svar på her..

Linkbuilding - en vigtig disciplin

LINKBUILDING ER EN AF DE VIGTIGE FAKTORER I FORHOLD TIL AT SKABE GODE PLACERINGER PÅ GOOGLE

 

I korte træk kan linkbuilding opdeles kan opdeles i 3 kategorier: 

 

  • EKSTERN LINKBUILDING
  • INTERNE LINKBILDING
  • UDGÅENDE LINKBUILDING

 

1) EKSTERN LINKBUILDING

 

Ekstern linkbuilding er en disciplin indenfor som har stor betyder for dit websites evne til at ligge godt placeret i søgemaskiner. I korte træk handler det om at have indgående links fra andre hjemmesider til jeres website. 

Google opfatter et indgående link til din hjemmeside som en anbefaling. Jo flere, der linker til dig – jo bedre må du så være. 

Der er dog stor forskel på links og links er ikke bare links. Sådan var det engang, men sådan er det bestemt ikke længere. 

Google kigger på mange forskellige parametre når det handler om links. Det handler om at have en naturlig linkprofil som skabes løbende over tid. 

Linkbuilding skal ikke forceres, men derimod passes løbende.

En rigtig ekstern linkbuilding strategi kan have afgørende betydning for jeres hjemmesides placering på Google. 

 

2) INTERN LINKBUILDING

 

Det er handler i korte træk om at skabe en fornuftig intern linkstruktur, som naturligt og brugervenligt hjælper brugere og søgemaskiner med at navigere rundt på sitet – det er i virkeligheden ret simpelt. Det gælder om at opbygge naturlige og links der giver mening og værdi for brugeren, der navigerer rundt på sitet. 

Der bør også overvejes at udvikle nye landingssider, som har brugernes adfærd i fokus og som skal sikre mest mulig værdi til besøgende på hjemmesiden – det skaber nemlig troværdighed og mere trafik generelt.

 

3) UDGÅENDE LINKBUILDING

 

Det handler om at linke fra sin egen hjemmeside til andre hjemmesider, der er relevante, så man hjælper sine brugere til endnu mere information.

.

Vil du have hjælp til linkbuilding – så kontakt os nu. Har du en mindre virksomhed kan du få et stærkt tilbud på linkbuilding. Vil tilbyder også en undersøgelse af konkurrencesituationen i dit marked, din nuværende linkprofil med mere, så du kan få et tilbud på at komme til tops.

Vil du også komme i mål med linkbulding?

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING MED LINKBUILDING – OG MASSER AF GODE MULIGHEDER

 

Vores erfaring giver din gode muligheder du ikke har hos andre end os. Vi følger samtidigt udviklingen indenfor linkbuilding tæt og vi kan derfor rådgive dig til den helt rigtige løsning – skræddersyet præcist til jer.

VI HJÆLPER SELVFØLGELIG OGSÅ ANDRE BUREAUER

 

VI tilbyder hjælp og gode tilbud til bureauer, webudviklere, marketingsafdelinger og virksomheder i al almindelighed, der ønsker hjælp med linkbuilding.