LINKBUIDING - ER DET VIGTIGT?

- HER KAN DU SE HVORDAN VI HAR HJULPET ANDRE

DU KAN OGSÅ KOMME SIKKERT I MÅL

HVAD ER LINKBUILDING?

LINKBUILDING ER EN AF DE ABSOLUT VIGTIGSTE FAKTORER I FORHOLD TIL AT SKABE GODE PLACERINGER PÅ GOOGLE. 

I korte træk kan linkbuilding opdeles i 3 underkategorier, hvor den førstnævnte er klart den vigtigste. 

 

1) EKSTERN LINKBUILDING

 
Ekstern linkbuilding – det handler om at skabe links fra andre hjemmesider til sin egen hjemmeside fra andre. Disse links skal være relevante og gerne indenfor samme branche.
 

Firkantet sagt er et link til din hjemmeside fra et andet sted på nettet lig med en anbefaling. Jo flere, der linker til dig – jo bedre må du så være. Så enkelt er det bare ikke.

De links, der virkelig tæller positivt for dig, har nogle fællestræk:

De kommer fra indhold på nettet, der handler om det, linket går til. Altså: Sælger du terapeutiske ydelser vil det være godt at få et link fra en hjemmeside der handler om terapi og terapeutiske ydelser.

Derudover er det vigtigt at eksterne links kommer fra hjemmesider, der hører til i samme land, som du gør (som hovedregel). Har du en dansk hjemmeside, har du mere ud af et link fra en anden dansk hjemmeside, end fra en udenlandsk hjemmeside. 

Ekstern linkbuilding er ekstremt afgørende i din SEO strategi

 

2) INTERN LINKBUILDING

 

Det er handler i korte træk om at skabe en fornuftig intern struktur på links mellem de enkelte undersider, så brugerne let kan navigere rundt på sitet.

Det er faktisk ret simpelt. Det gælder om at opbygge links mellem dine egne sider på hjemmesiden. Du har selvfølgelig en menu, men den tæller ikke rigtig med i dette tilfælde. Et godt og effektivt internt link giver værdi for dine gæster og for denne sides evne til at komme op i søgeresultaterne.

 

3) UDGÅENDE LINKBUILDING

 

Det handler om at linke fra sin egen hjemmeside til andre hjemmesider, der er relevante, så man hjælper sine brugere til endnu mere information.

.

Vil du have hjælp til linkbuilding – så kontakt os nu. Har du en mindre virksomhed kan du få et stærkt tilbud på linkbuilding. Vil tilbyder også en undersøgelse af konkurrencesituationen i dit marked, din nuværende linkprofil med mere, så du kan få et tilbud på at komme til tops.