Bliv mere synlig på

Med mere end 10 års erfaring og mange stærke resulatATER i bagagen, tilbyder vi effektiv hjælp til linkbuilding.

Vi styrker jeres online tilstedeværelse - gennem effektiv linkbuilding

LIGE NU: FÅ STOR RABAT PÅ MÅLRETTET LINKBUILDING! 

Vi bygger links fra medier, nichesites og velrenommerede hjemmesider i jeres branche – til en meget reduceret pris.

 

Links er stadig en af de vigtigste SEO-parametre for at nå toppen af søgemaskineresultaterne og drive organisk trafik til jeres website. Vi har mange års erfaring og ekspertise i at skabe naturlige og effektive links og når I vælger os som jeres linkbuilding-partner, sikrer vi en naturlig og varieret linkprofil til jeres website. 

 

Vi benytter os af forskellige metoder, herunder outreach linkbuilding, da vi forstår vigtigheden af jeres virksomheds online synlighed og tilstedeværelse. Vi opretholder naturligvis en høj standard, og vi samarbejder udelukkende med de bedste.

Vi har fokus på  løsninger af høj kvalitet – dette gælder naturligvis også for de links vi hjælper jer med. 

Vi links styrker jeres synlighed i sægemaskiner og det kan  måles direkte på bundlinjen og på den måde skaber vi værdi for vores kunder.

Vi er ærlige, direkte og vi fortæller tingene som de er. Vi lover ikke mere end vi kan holde.

Online Marketing - Midirush Media

Fordele ved linkpakker
fra Midirush Media:

Det bliver ikke lettere

Vi laver en grundig  analyse af jeres linkprofil

Vi sikrer at jeres virksomhed får en kontinuerlig tilgang af links, og som derved også sikrer et forholdsvis forudsigeligt resultat. Andre linkbuilding-metoder er mere uforudsigelige og sikrer ikke nødvendigvis en kontinuerlig tilgang af links.

Alle vores links vil være online i minimum 3 år – ellers erstattes de med andre. 

Styrk jeres brand

Vi styrker jeres brand ved at anvende E-E-A-T modellen som udgangspunkt.

E-E-A-T modellen handler kort fortalt om at styrke jeres troværdighed og autoritet som brand, hvilket vil adskille jer positivt fra konkurrenterne. Vores pakker har fokus på at underbygge jeres brand ved at styrke jeres naturlige linkprofil. Dette vil hjælpe jer som virksomhed med at styrke jeres positionering og med højere sandsynlighed konvertere flere kunder løbende gennem organisk marketing.

 

Vil du høre mere inden du bestiller – ring til os på: 53 53 51 10

Hvilken løsning passer dig?

Lige nu får du stor rabat i EN Begrænset periode. 

Bemærk venligst, at vores links bygges ud fra en grundig analyse af jeres eksisterende linkprofil og tilpasses så vidt muligt til jeres branche. Alle pakker indeholder som udgangspunkt et link fra et større medie. Vær opmærksom på, at brancher som Gambling og Erotik ikke er omfattet af dette tilbud. Vi forbeholder os samtidig retten til at afvise virksomheder uden forklaring, hvis det vurderes, at hjemmesiden ikke lever op til vores kvalitetskrav eller ikke har den fornødne on-page optimering. 

+ 6 links – leveret løbende på 3 måneder efter bestilling. 

Før 15.000 kr. 

 

Nu kun Pris 9.795 kr.

 

Spar 5.205 kr.

+ 10 links – leveret løbende på 3 måneder efter bestilling. 

 

Før 22.000 kr.

 

Nu kun 14.696 kr.

 

Spar 7.304 kr. 

+ 14 links – leveret løbende på 3 måneder efter bestilling. 

Før 28.000 kr.

 

Nu kun 18.795 kr.

 

Spar 9.205 kr. 

 

 

Hvor hurtigt ser vi resultater?

og hvor godt virker det?

Google og andre søgemaskine anvender mere end 200 forskellige parametre som udgangspunkt for at beregne placeringen af din hjemmeside i deres søgeresultater. Disse parametre inkluderer alt fra hastigheden, hvormed din hjemmeside indlæses, til dens mobilvenlighed og de eksisterende links til sitet.

Det er også afgørende, at din hjemmeside er on-page SEO-optimeret for at opnå bedre placeringer i søgeresultaterne.

Vigtigheden af, hvor relevante og autoritative de indgående links er, kan ikke undervurderes. Google RankBrain, den kunstige intelligens bag Googles algoritme, spiller også en afgørende rolle. Den evaluerer hjemmesidens placering i søgeresultaterne baseret på besøgendes adfærd efter at have klikket på et søgeresultat.


Alle disse parametre er afgørende for, hvilken placering din hjemmeside opnår i søgeresultaterne.

Det er derfor svært at fastslå den præcise effekt af hvert enkelt link. Ikke desto mindre har vores kunder erfaringsmæssigt oplevet en positiv indvirkning af de links vi har hjulpet med at genere. 

Udtalelser fra kunder

Midirush Media har leveret en række enestående onlineløsninger i form af skræddersyede websites og webshops, stærke SEO resultater, strategiske automations flows, visuelle identiteter, samt effektive lead genererings værktøjer og andre online løsninger til en række af mine virksomheder, samarbejdspartner og kunder gennem de sidste 2 år.

Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet, som altid har været løsningsorienteret og effektivt og som har båret præg af en enorm forståelse for e-commerce og onlinemarketing - herunder både brugevenlighed, kunderejse, nyeste teknologi, visuelt design, lønsomhed og løsningen evne til at konvertere. Jonas tænker strategisk og hans forretningforståelse har imponeret mig gang på gang.

Jeg kan naturligvis anbefale Midirush Media.  

CEO Jens Petersen – MPD

5/5