Et godt UX-design skaber nye mulighed...

- DET MOTIVERER NEMLIG JERES KUNDER TIL AT HANDLE PÅ JERES WEBSITE

Hvordan kan vi hjælpe med at få kunderne til at interagere

Her kan du læse en masse om vores tilgang til UX-design

Det er ikke nogen hemmelighed at Konverteringsoptimering giver flere kundehenvendelser –  uanset om du driver en webshop og en anden forretning. Konverteringsoptimering handler dybest set om at øge procentdelen af dine besøgende, som laver en konverterende handling som fx udfylde en kontaktformular, bestiller et produkt eller ringer.

Vi er kreative og leverer inspirerende løsninger
Vi skaber resultater der kan måles på bundlinjen
Vi er ærlige, direkte og vi taler lige ud af posen
Vi skaber resultater der kan måles på bundlinjen
UX-Design og konverteringsoptimering

Hvor mange besøgende bliver til kunder?

Før vi starter op med konverteringsoptimering så laver vi en analyse af, hvordan dit website eller webshop performer i dag. Den proces handler om at få tørre tal på bordet og ikke om mavefornemmelser eller gætterier.

 

Før vi starter konverteringsoptimeringen vil vi gennemgå vores analyse med dig og fremvise dig et overblik over, hvordan dit website performer i dag – og hvorfor du kæmper med en lav konverteringsrate.

 

Vi lægger en plan for jeres succés

Vores løsninger er unikke, brugervenlige og salgsfokuserede

Herfra tager vi en dialog om realistiske målsætninger og fremlægger plan over de tiltag som umiddelbart vil påvirke de forretning mest muligt. Når planen er godkendt eksekverer vi på efterfølgende. Efter få måneder kigger vi igen på tallene og viser dig effekten af den udførte konverteringsoptimering – lettere bliver det ikke for dig.

Vi skaber unikke, kreative og holdbare løsninger

Mere end 90% af vores kunder er meget tilfredse

Antal af kunder som er yderst tilfredse 96%

Udtalelser fra kunder

Midirush Media har leveret en række enestående onlineløsninger i form af skræddersyede websites og webshops, stærke SEO resultater, strategiske automations flows, visuelle identiteter, samt effektive lead genererings værktøjer og andre online løsninger til en række af mine virksomheder, samarbejdspartner og kunder gennem de sidste 2 år.

Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet, som altid har været løsningsorienteret og effektivt og som har båret præg af en enorm forståelse for e-commerce og onlinemarketing - herunder både brugevenlighed, kunderejse, nyeste teknologi, visuelt design, lønsomhed og løsningen evne til at konvertere. Jonas tænker strategisk og hans forretningforståelse har imponeret mig gang på gang.

Jeg kan naturligvis anbefale Midirush Media.  

CEO Jens Petersen – MPD

5/5

Skal vi ta´en snak om jeres UX-Design?

Jonas T Werner - Midirush Media