Stærke webdesigns

VI skaber brugervenligE, unikke og LÆKRE webdesigns, der inspirerer dine kunder til at handle!

Meget mere end en hjemmeside

Vi SKaber nemlig webdesigns der giver en god start på kunderejsen

Når du vælger en løsning hos os, får du meget mere end et visitkort på nettet. Vi skaber webdesigns der styrker jeres brand og giver dine kunder en fantastisk førstegangsoplevelse på jeres nye website. Det skaber kendskab, loyalitet og måske også starten på en helt ny kunderelation – og det styrker bundlinjen. 

Vi leverer idérige løsninger

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING MED AT UDVIKLE IMPONERENDE WEBDESIGNS

 

Vi holder os opdateret med udviklingen indenfor vores område. Det sikrer at din løsning er up2date og lavet efter “best practice”. Vi kombinerer naturligvis altid de seneste trends og vores idéer med dine ønsker og forslag – det sikrer at vi kommer rigtigt i mål.

EKSPERTER I WORDPRESS OG WOOCOMMERCE


Vi er specialister i udvikling af WordPress websites og webshops, men vi har også god erfaring med andre systemer, så som: Joomla, Wix, Drupal, Magento, Simplero og en lang række andre CMS systemer.

Vi anbefaler som udgangspunkt altid, at udvikle websites i WordPress, da det ofte øger fleksibilitet og giver flere muligheder. 

Sådan fungerer processen

Vi har lavet alt fra lækre websites, brugervenlige webshops, online platforme, komplicerede integrationer, hastighedsoptimering, seo og meget mere. Vores services inkluderer altid sparring, der udvider dit perspektiv og styrker din forretning. Derfor er du og din virksomhed i sikre hænder, når I vælger os.

1. Behovsafdækning
I den indledende face afdækkes jeres behov. Her afklares hvilke behov I har og og hvilke problemer jeres nye hjemmeside skal løse. Vi laver også en egentlig forventningsafstemning og vi spørger ind til konkrete processer og udfordringer i jeres forretning.
Indledende fase
2. Design afklaring
Når design forslag skal udarbejdes er der stor forskel på hvor hvor meget vi skal lave. Har I selv en del af materialet? Eller skal vi udvikle det? Har I en klar og stringent visuel identitet og hvordan skal det udtrykkes på hjemmesiden? Skal jeres nye hjemmeside eller webshop have specielle funktioner?
Design forslag præsenteres
3. Udvikling
Når designet er besluttet og opgaven er klarlagt kigger vi på de funktionelle aspekter og det egentligt udviklingsarbejde påbegyndes.
Udviklingsarbejdet påbegyndes
4. Overlevering
Når websitet er færdigt og rettelser er implementeret og godkendt bliver websitet overleveret til jer. Herefter er sitet jeres.
Websitet overleveres
5. Eventuelt SEO mv
Vi tilbyder også løbende opdateringer, så sitet altid står helt skarpt og opdateret. Du kan også komme igang med SEO så snart websitet er færdigt - det betaler sig.
Efter lancering

Priser

Vi tager gerne en personlig samtale omkring jeres behov. Vi har fokus på at levere troværdige og velfungerende webdesigns, der vil inspirere dine kunder og øge loyaliteten. 

 

Du kan se en mindre prisoversigt lige her:

Spørgsmål vi hører tit:

 Du skal som udgangspunkt ikke betale noget hver måned for selve hjemmesiden – men vi tilbyder naturligvis nogle ekstra services, som opdateringer på abonnement og sikkerhedsopdateringer og løbdende søgemaskine opdateringer og Google business manamenet. Dog skal du betale til et webhotel og domæne. Vi hjælper

Det er som udgangspunkt altid dig selv som kunde, der ejer din nye hjemmeside. Så snart vi er færdige med at udvikle hjemmesiden – og du er helt tilfreds –  lanceres den og overdrages til dig. Vi har herefter intet med hjemmesiden at gøre, medmindre du har købt webhotel/support, SEO eller content hos os. Du kan altså gøre med den lige hvad du vil.

Din nye hjemmeside følger som udgangspunkt “best pracise” indenfor webdesign. Vi leverer en løsning med cachelagring som standard, hvilket betyder meget for din hjemmesides hastighed. Ønsker du yderligere hastighedsøgende tiltag, kan vi tilbyde dette som en del af vores løbende SEO løsninger. 

Nej, som udgangspunkt er SEO eller søgemaskineoptimering noget du kan tilkøbe.

Som udgangspunkt er der taget højde for 3 rettergange i prisen. Skal du have yderligere rettelser, skal dette tilkøbes. 

Få gratis sparring og forretningsudvikling - book et møde nu!

Jonas T Werner - Midirush Media

UDTALELSER FRA NOGLE AF VORES KUNDER

Midirush Media har leveret en række enestående onlineløsninger i form af skræddersyede websites og webshops, stærke SEO resultater, strategiske automations flows, visuelle identiteter, samt effektive lead genererings værktøjer og andre online løsninger til en række af mine virksomheder, samarbejdspartner og kunder gennem de sidste 2 år.

Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet, som altid har været løsningsorienteret og effektivt og som har båret præg af en enorm forståelse for e-commerce og onlinemarketing - herunder både brugevenlighed, kunderejse, nyeste teknologi, visuelt design, lønsomhed og løsningen evne til at konvertere. Jonas tænker strategisk og hans forretningforståelse har imponeret mig gang på gang.

Jeg kan naturligvis anbefale Midirush Media.  

CEO Jens Petersen – MPD

5/5