WEBSITES DER SÆLGER

DINE KUNDERS DIGITALE KUNDE-REJSE STARTER PÅ DIT WEBSITE

 

Konkurrencen om kunders  opmærksomhed er stor, og derfor kræver det en sublim website-oplevelse at holde deres interesse og fokus – det kan vi hjælpe dig med.

Målet med vores webdesign er at skabe en salgskanal der ikke bare er et digitalt visitkort. Vi designer websites der hurtigt fænger dine potentielle kunder, ved at give de besøgende en oplevelser. Vi kombinerer de nyeste designtrends med indsigt fra online marketing data om.  hvad der får besøgende til at kontakte jer.

DIGITALT DESIGN DER INDBYDER & INSPIRERER

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING MED AT UDVIKLE IMPONERENDE WEBDESIGNS

Vi holder os konstant opdateret med den sidste nye viden inden området og følger udviklingen tæt. Vi kombinerer naturligvis altid de seneste trends med dine ønsker & forslag – det sikre en stærk visuel identitet.

WordPress webudvikling

 

Vi er specialister til udvikling af WordPress websites, men har også stor erfaring med andre systemer så som: Joomla, Wix, Drupal, Magento og en lang række andre CMS systemer.

Vi anbefaler klart at udvikle websites med WordPress, da det giver brugervenlighed, fleksibilitet og en god platform til at lave online markedsføring på.

HVOR MANGE AF DINE BESØGENDE BLIVER TIL KUNDER?

VI ER EKSPERTER I KONVERTERINGSOPTIMERING

Det er ikke nogen hemmelighed at Konverteringsoptimering giver flere kundehenvendelser –  uanset om du driver en webshop og en andet forretning. Konverteringsoptimering handler dybest set om at øge procentdelen af dine besøgende, som laver en konverterende handling som fx udfylde en kontaktformular eller ringer.

Før vi starter op med konverteringsoptimering så laver vi en analyse af, hvordan dit website eller webshop performer i dag. Den proces handler om tørre tal på bordet og ikke mavefornemmelser.

 

Før vi starter konverteringsoptimeringen vil vi gennemgå vores analyse med dig og fremvise dig et overblik over, hvordan dit website performer i dag – og hvorfor du kæmper med en lav konverteringsrate.

 

Herfra tager vi en dialog om realistiske målsætninger og fremlægger dig en plan, som vi eksekverer på efterfølgende. Efter få måneder kigger vi igen på tallene og viser dig effekten af konverteringsoptimering.