PRØV VORES FULL-IMPACT LØSNINGER

MEd vores Full-impact pakke tager du et gigantisk skridt

Se også hvordan vi har hjulpet andre

FÅ DIN HJEMMESIDE TIL AT SPILLE MED VORES FULL-IMPACT PAKKE!

Måske har I allerede en hjemmeside der fungerer. Men måske vil du gerne friske den op og have den til at blive mere synlig i søgemaskiner.

Derfor tilbyder vi et Full-impact tjekup af dit website. Det inkluderer alt fra design, reorganiserring og til et stort SEO impact, som styrker din forretnings muligheder på nettet.

FÅ HELE DIN HJEMMESIDE FRISKET OP

 

Denne service er forbeholdt mindre virksomheder, som måske har udfordringer med at tiltrække nye kunder gennem hjemmesiden.

En hjemmeside er nemlig meget mere end et visitkort på nettet. En hjemmeside er en salgskanal, som skal bruges til at at sælge virksomhedens varer, services eller ydelser. Det kan vi hjælpe med. Vi kigger nemlig hele din hjemmeside igennem og rette fejl og mangler, øger hastigheden og mobilvenligheden og samtidig skaber attraktive indgående links til siden, som er afgørende for hjemmesidens overordnede performance og synlighed i søgemaskiner. Vi kigger også på tiltag som kan øge konverteringsraten og styrker troværdigheden hos brugerne. 

Med en Full-impact løsning fra Midirush-Media behøver du ikke nødvendigvis starte helt forfra. Vi kigger hele dit website igennem og retter op på alle de fejl, mangler og dårlig grafisk design du kan forestille dig.