Full Impact

VI ER ET digitalt bureau, som er MEGA ambitiøsE på vegne af dig DER KAN OG vil noget ekstraordinært

Vi kigger hele din hjemmeside igennem...

– OG kommer med forslag til rettelser

Måske har I allerede en hjemmeside der fungerer, men som enten savner funktioner, visuelt design, UX design, brugevenlig og gode resultater i søgemaskiner, så lad os kigge den helt igennem.

 

Det kalder vi et Full-impact tjekup af dit website, som inkluderer alt fra design, omstrukturering og til et stort SEO impact, som styrker din forretnings muligheder på nettet.

 

 

FÅ HELE DIN HJEMMESIDE FRISKET OP 

 

Denne service er forbeholdt mindre virksomheder, som måske har udfordringer med at tiltrække nye kunder gennem hjemmesiden.

En hjemmeside er nemlig meget mere end et visitkort på nettet. En hjemmeside er en salgskanal, som ofte er starten på en kunderejse, et salg eller et lead. 

Vi kan hjælpe dig ved at rette de fleste fejl og mangler, øge hastigheden og mobilvenligheden, og samtidig skaber attraktive indgående links til siden, som er afgørende for hjemmesidens overordnede performance og synlighed i søgemaskiner. Vi kigger også på tiltag som kan øge konverteringsraten og styrker troværdigheden hos brugerne og i søgemaskiner. 

Vi skaber resultater der kan måles på bundlinjen
Online Marketing - Midirush Media

Du er i fokus

Udgangspunktet er kernen i din forretning

Med en Full-impact løsning fra Midirush-Media behøver du ikke nødvendigvis starte helt forfra. Vi kigger hele dit website igennem og retter op på alle de fejl, mangler og dårlig grafisk design du kan forestille dig. 

Skal vi ta´en snak om at optimere jeres website?

Mere end 95% af vores kunder er meget tilfredse