EN MASSE OM SEO

VI KAN HJÆLPE MED AT FORBEDRE JERES PLACERING I SØGEMASKINER

FÅ JERES HJEMMESIDE TIL TOPS PÅ GOOGLE OG I ANDRE SØGEMASKINER

Du er sikkert stødt på betegnelsen SEO. Du har måske også hørt, at det vigtigt at have en SEO strategi, hvis man vil have succes online. Men hvad betyder SEO egentlig?

SEO er en forkortelse for search engine optimization (søgemaskineoptimering). Det er betegnelsen for den proces, hvor man foretager ændringer i sin hjemmesides design og indhold for at hjælpe den til at blive vist i søgemaskinerne. Ved at optimere din hjemmeside i forhold til SEO, kan du med andre ord øge din sides synlighed i de organiske (ikke betalte) resultater på eksempelvis Google.

Vi skaber topplaceringer i søgemaskiner i alle brancher – ligefra mobilforretninger til terapeuter.

Når I vælger at lade os stå for jeres SEO strategi, er udgangspunktet at skabe toplaceringer på de rigtige ord og sikre både langsigtede og holdbare løsninger.

 

VI SKABER TOPPLACERINGER PÅ DE RIGTIGE ORD

 

Vores SEO-pakker skaber topplaceringer uanset hvilken brancher eller marked vi arbejder i. 
Som jeres SEO-bureau, vil vi have fokus på at opbygge den helt rigtige strategi som har fokus på at skabe mest mulig værdi for jeres SEO-budget.

Gennem omfattende og præcise analyser, finder vi frem til hvilke søgeord der har det højeste potentiale. Når vi har konstateret, hvilke søgeord der er de mest gunstige, målretter vi vores on-page tiltag, kombineret med struktureret linkbuilding, som har til formål at få jeres virksomhed til tops i søgemaskinerne på de pågældende søgeord. Det har vi stor erfaring med.

 

HVAD KAN EN TOPPLACERING BETYDER FOR JER?
 

Undersøgelser viser, at hvis du ligger nr. 1 på Google, får du i gennemsnit 20% af alle klik på den pågældende søgning. Ligger du nr. 2, får du blot 13% af de klik. Der er altså en kæmpe forskel på en topplacering og en top 10 placering.
Flere besøgende, flere sign-ups og flere køb
Hvis I har et ønske om at få flere besøgende, flere køb og i det hele taget et bedre kundeflow – så kan vi hjælpe jer med dette gennem SEO. Søgemaskineoptimering er blandt verdens mest kosteffektive markedsføringskanaler og sandsynligheden for, at det er jeres vej til succes, er derfor rigtig stor.

SØGEORDSANALYSE

DU KAN OGSÅ KOMME SIKKERT I MÅL

 Vi anerkender naturligvis at du som kunde har et behov for rapportering det SEO arbejde vi har udført og hvad det har betydet for din organiske trafik. Derfor kan vi tilpasse samarbejdet, så du modtager netop den form for rapportering, du ønsker. 

EN INVESTERING I SEO

SEO SKAL VÆRE EN GOD INVESTERING

Vi har stor respekt for vores kunders forretning og vi ved at SEO skal være en investering som giver et godt afkast. Vi gør derfor altid vores yderste for at sikre at vores SEO arbejde,  bliver så effektiv som overhovedet muligt.

 

VI DOKUMENTERER UDVIKLINGEN

Hos Midirush Media bruger vi AccuRanker til at dokumentere udviklingen i dine SEO resultater. En gang om måneden modtager du en rapport, som viser udviklingen i dine søgeords placeringer siden samarbejdets opstart. Men ønsker du en anden form for rapportering af dine søgeords udvikling, kan vi naturligvis skræddersy rapporten til dine behov og ønsker.


VI SKABER SEO LØSNINGER DER VIRKER!

der styrker JERES SYNLIGHED I SØGEMASKINER OG SKABER LANGT MERE ORGANISK TRAFIK

Kontakt os nu og lad os få en snak om mulighederne