Seo løsninger
der spiller!

HVIS DU VIL TIL TOPS I SØGEMASKINERNE kræver det en stor online indsats...
- MEN BARE ROLIG, Vi kan hjælpe dig.

Vores tilgang til SEO

FÅ JERES HJEMMESIDE TIL TOPS PÅ GOOGLE OG I ANDRE SØGEMASKINER

Du er sikkert stødt på betegnelsen SEO. Du har måske også hørt, at det vigtigt at have en SEO strategi, hvis man vil have succes online. Men hvad betyder SEO egentlig?

 

SEO er en forkortelse for search engine optimization (søgemaskineoptimering). Det er betegnelsen for den proces, hvor man foretager ændringer i sin hjemmesides design og indhold for at hjælpe den til at blive vist i søgemaskinerne. Ved at optimere din hjemmeside på en lang række parametre, kan du nemlig øge dit websites synlighed i søgemaskiner. 

 

Vi kan hjælpe med at øge jeres websites troværdighed, vi kan trimme og forbedre alt fra hastighed til til indhold og det får jer til tops i søgemaskiner. Og det er ikke mindre end vores  målsætningen. Topplaceringer på de rigtige ord og på de rigtige søgninger. 

 

VI SKABER TOPPLACERINGER PÅ DE RIGTIGE ORD

 

Vores SEO-pakker skaber topplaceringer uanset hvilken brancher eller marked vi arbejder i. 
Som jeres SEO-bureau, vil vi have fokus på at opbygge den helt rigtige strategi som har fokus på at skabe mest mulig værdi for jeres SEO-budget.

Gennem omfattende og præcise analyser, finder vi frem til hvilke søgeord der har det højeste potentiale. Når vi har konstateret, hvilke søgeord der er de mest gunstige, målretter vi vores on-page tiltag, kombineret med struktureret linkbuilding, som har til formål at få jeres virksomhed til tops i søgemaskinerne på de pågældende søgeord. Det har vi stor erfaring med.

 

GOD PLACERINGER ER EN GOD FORRETNING

 

Undersøgelser viser, at hvis du ligger nr. 1 på Google, får du i gennemsnit 20% af alle klik på den pågældende søgning. Ligger du nr. 2, får du blot 13% af de klik. Der er altså en kæmpe forskel på en topplacering og en top 10 placering.
Flere besøgende betyder flere køb, flere sign-ups eller flere leads.

Søgeord? hvad er det?

Vi udvælger dine mest relevante søgeord

Inden vi starter arbejdet tilbyder vi at lave en grundig analyse af hvilke ord I ønsker at ranke på. Vi anerkender naturligvis at du som kunde har et behov for rapportering det SEO arbejde vi har udført og hvad det har betydet for din organiske trafik. Derfor kan vi tilpasse samarbejdet, så du modtager netop den form for rapportering, du ønsker. 

Midirush Media - testetur

En investering i SEO

SEO SKAL VÆRE EN Lønsom INVESTERING

SEO skal være en investering som kan betale sig. Vi gør derfor altid vores yderste for at sikre at vores SEO arbejde, bliver så effektivt, stabilt og langsigtet som overhovedet muligt.

Vi leverer gennemtænkte kvalitetsløsninger, som giver gode resultater for vores vores kunder.


VI DOKUMENTERER UDVIKLINGEN

 

Vi dokumenterer udviklingen efter behov. Hos os er det resultaterne der tæller og ikke lange møder og standardiserede rapporter. 

Søgemaskineoptimering uden binding

Vores løsninger er unikke, brugervenlige og salgsfokuserede

Vi adskiller os fra vores konkurrenter på mange parametre. En af de vigtigste er at vi ikke har bindingsperioder, hvilket vores konkurrenter ofte har. Det er desværre ikke uhørt, at mange tilbyder bindingsperioder i søgemaskinebranchen på alt mellem 1, 3 og helt op til 7 år i nogle tilfælde. Det mener vi er alt for lang tid at forpligte sig.

 

Hos os kan du købe 1 måneds søgemaskineoptimering, hvis det er det du ønsker – uden Bullsh… Du skal dog være opmærksom på at SEO er en løbende proces, hvor resultaterne ikke ses med det samme. Normalt vil det tage i mellem 3-6 måneder før resultaterne bliver synlige.

 

Vi mener, at det skaber mistillid, hvis vi er nødsaget til at lave helt uhørte og lange bindingsperioder.

Hvis du vælger en af vores konkurrenter, så er det en god idé at tjekke bindingsperioden, og hvis den overstiger 3 måneder + løbende måned, så er det svært at forsvare.

Ved store aftaler er det meget normalt at have bindingsperioder, der svarer til normale opsigelsesvilkår hos ansatte.

Vi skaber langsigtede søgemaskineoptimering der virker!

BOOK ET GRATIS MØDE NU OG BLIV INSPIRERET TIL AT UDVIKLE DIN FORRETNING

UDTALELSER FRA NOGLE AF VORES KUNDER

som parterapeut i aarhus har jeg haft et meget givende samarbejde med jonas werner, midirush media og lovecast. samarbejdet har udmøntet sig i et godt kundeflow og har bidraget til stabilitet i min virksomhed. jonas er særdeles dedikeret, ordentlig og professionel i sit faglige virke. jeg ser frem til fortsat stærkt samarbejde med jonas werner og lovecast. connie skammelsen, par - og individuel psykoterapeut hos jegindsigt.

Connie Petersen – par - og psykoterapeut

5/5