On-page SEO - så er du godt på vej!

- LAD OS KIGGE PÅ DIN HJEMMESIDE IGENNEM OG KOMME MED INPUT TL AT STYRKE
DIN HJEMMESIDES ORGANISKE PLACERING I SØGEMASKINER
- HELT ENKELT!

On-page SEO - hvad er det?

FÅ HJÆLP TIL AT OPTIMERE JERES INDHOLD PÅ HJEMMESIDEN 

 

On-Page SEO er noget af det mest centrale for en god placering på Google. Uden on-page SEO kommer jeres hjemmeside ikke ret langt.

Vi kigger på både hastighed, mobilvenlighed og optimering af de enkelte sider, og naturligvis også på ting som struktur på din hjemmeside, optimering af enkelte landingssider og alt det der betyder noget. Vi styrker din hjemmeside med On-Page SEO.

Vi skaber gode placeringer

 

Vores SEO skaber topplaceringer i alle brancher og markeder, som vi arbejder i.
Som jeres SEO-bureau vil vi have fokus på at opbygge de helt rigtige topplaceringer og således skabe maksimal værdi for jeres SEO-budget.
Gennem omfattende analyser finder vi frem til, hvilke søgeord, der har det højeste potentiale. Når vi har konstateret, hvilke søgeord, der er de mest gunstige, målretter vi vores on-page tiltag og linkbuilding med det formål, at få jer i toppen af Google på de pågældende søgeord.

Hvad kan en topplacering betyde for jer?

Mange undersøgelser viser at en førsteplads på Google giver 20% flere klik. Ligger du nr. 2, får du blot 13% af de klik. Der er altså en kæmpe forskel på en topplacering og en top 10 placering.

Søgeord? hvad er det?

Vi udvælger dine mest relevante søgeord

Inden vi starter arbejdet tilbyder vi, at lave en grundig analyse af hvilke ord I ønsker at ranke på. Vi anerkender naturligvis, at du som kunde har et behov for rapportering i forhold til det SEO arbejde, vi har udført og hvad det har betydet for din organiske trafik. Derfor kan vi tilpasse samarbejdet, så du modtager netop den form for rapportering, du ønsker. 

Midirush Media - testetur

En investering i SEO

SEO SKAL VÆRE EN GOD INVESTERING

SEO skal være en investering som kan betale sig. Vi gør derfor altid vores yderste for at sikre at vores SEO arbejde, bliver så effektivt, stabilt og langsigtet som overhovedet muligt.

Vi leverer gennemtænkte kvalitetsløsninger, som giver gode resultater for vores vores kunder.


VI DOKUMENTERER UDVIKLINGEN

 

Vi dokumenterer udviklingen efter behov. Hos os er det resultaterne der tæller og ikke lange møder og standardiserede rapporter.