Giv dit website et kreativt look

Giv dit website et kreativt look

 

Et unikt webdesign og velfungerende webdesign er mere end bare et visitkort på nettet. Din virksomheds hjemmeside skal løfte jeres identitet og være en stærk salgskanal på lige fod med andre kanaler. Vi kan hjælpe din virksomhed indenfor de fleste aspekter og vi strækker os rigtig langt for at levere den helt rigtige løsning til dig. Få et uforpligtende tilbud på webdesign fra Midirush Media allerede i dag.

Hvorfor er webdesign vigtigt?

Din hjemmeside og webshop er dit vindue ud til omverdenen, og derfor er et funktionelt webdesign med et flot layout af essentiel betydning for din virksomheds visuelle identitet og dermed din markedsføring.

Hos Midirush lægger vægt på at du er med til at sætte dit unikke fingeraftryk på virksomhedens hjemmeside eller webshop. Derfor udvikler vi altid webdesign i tæt samarbejde med dig. Foruden webdesign for nye hjemmesider, tilbyder vi også at redesigne, videreudvikle og optimere dit eksisterende webdesign til din hjemmeside, webshop, nyhedsbrev mv. Mangler din hjemmeside nyt og knivskarpt indhold, så har vi et stærkt team der kan udvikle layout og indhold, der går helt i tråd med dine ønsker og virksomhedens visuelle identitet.

Skal din virksomhed have hjemmeside?

Et godt webdesign bygger på en løsning, hvor farver, fonte og billeder mødes i en helhed med klar og brugervenlig kommunikation. Midirush som dit designbureau sikrer dig, at dit webdesign får et dynamisk, kreativt og moderne udtryk. Samtidig integrerer vi et responsivt webdesign, der gør dit website mobilvenligt og kompatibelt til mobile enheder.

Som udgangspunkt udarbejder vi et foreslag til jeres nye hjemmeside. Det vil være et stil billede, så vi kan blive enige om designet inden den endelige udvikling begyndes. Når vi udvikler hjemmesiden, vil bruger venlighed være i fokus. Brugervenlighed har stor betydning for brugernes oplevelse på sitet og det sikre samtidig et funktionelt og velfungerende webdesign. Dit website kan være nok så flot, men hvis det er uoverskueligt eller svært at navigere på, vil man typisk opleve et negativt resultat på bundlinjen. Af samme grund anbefaler vi altid at integrere både UX og målrettet søgemaskineoptimering allerede i udviklingsfasen – simpelthen for at sikre en optimal udnyttelse af tid og ressourcer.

Når du har godkendt det endelige webdesign, er det klar til at blive sat op i et brugervenligt CMS. I de fleste tilfælde anvendes et open source CMS, der giver dig adgang til at opdatere dit site, f.eks. publicere nyheder, ændre billeder, osv. Udover at være designbureau har vi mange års erfaring i arbejde forskellige CMS systemer.

Såfremt du har behov for det, kan vi også fremstille en brugerguide til backend-administration af jeres hjemmeside, der hjælper jer i gang og støtter jer i det daglige arbejde med hjemmesiden.

Webdesign til webshop

Såvel din hjemmeside som din webshop skal være brugervenlige og nemme at navigere rundt i for dine kunder. Udover at virke appetitvækkende på kunderne, er det altafgørende, at webdesign på din webshop genererer flere kunder samt et øget salg. Virker købsprocessen knudret eller oplever brugeren en masse forhindringer, så er der en stor chance for at vedkommende i stedet vælger at handle hos din konkurrent.

Funktionalitet og design skal gå op i en højere enhed, for at du mærker en effekt af at have et fedt webdesign.

Uanset om du har brug for at få udviklet en webshop helt fra bunden eller skal have justeret dit eksisterende webdesign, så kan Midirush løfte opgaven.

Vi anbefaler som udgangspunkt altid en WordPress løsning som CMS system – både til dit website og din webshop. Vi har dog også stor erfaring med systemer som Magento, Shopify, Umbraco og Joomla og lettere og mindre systemer som Wix.

Vil du vide mere om mulighederne for at få et professionelt designbureau til at udvikle et nyt og moderne webdesign til din virksomhed, der matcher jeres visuelle identitet? – Så lad os få en snak.

No Comments

Post A Comment