Midirush Media - tekstforfatning

Tekstforfatning – en vigtig del af enhver kommunikationsstrategi

Når din virksomhed skal kommunikere et budskab, er tekstforfatning et helt centralt og ofte undervurderet element. Klichefyldte formuleringer, stavefejl og manglende tegnsætning efterlader både eksisterende og potentielle kunder tilbage med spørgsmål og uklarheder. Det kan så tvivl om jeres virksomheds troværdighed, og jeres evner og kompetencer.

Skriftlig kommunikation er ikke let

 

Kommunikation er ikke nogen let disciplin, og det er også derfor mange mennesker ofte kommer til at tale forbi hinanden. Det gælder i parforholdet, på arbejdspladsen og i mange andre relationer. Ofte fordi man som afsender af en besked tager for givet, at modtageren ved mere end han/hun gør, og fordi man ser verden, som man selv er – og så bliver kommunikationen indforstået.

Forholdet mellem virksomhed og kunde er også underlagt samme udfordringer, og netop de fælder hjælper jeg din virksomhed med at undgå.

 

Hvad betyder professionelle tekster for din virksomhed?

 

Professionelle tekster efterlader professionelle indtryk, uanset hvilken målgruppe din virksomhed kommunikerer med. En dygtig tekstforfatter skriver inspirerende og skarpe tekster, der rammer din virksomheds målgruppe. Professionelle tekster skal skrives i den rette tone, med det rette sprog, og hvis teksterne skal bruges online, skal der søgemaskineoptimering (SEO) også indtænkes. Hvis ikke jeres tekster er SEO optimerede, kan potentielle kunder ikke finde jer, når de søger på Google.

Læs også: Online markedsføring i økonomisk uvejr

 

Kan vi ikke bare skrive teksterne selv?

 

I kan i princippet sagtens skriver alle jeres tekster selv. Det kræver dog at I er knivskarpe på, hvilke behov I løser for jeres kunder og hvad I præcist ønsker at kommunikere. I skal samtidig være i stand til at formulere det, så budskabet er klart og samtidig fanger læserens opmærksomhed og interesse – og det er ikke altid let.

Derudover skal I også sikre jer, at at jeres online tekster er søgeordsoptimerede. Det kræver ofte en mere dybdegående keyword analyse, og en analyse af jeres kunders online adfærd.

Hvad enten din virksomhed sælger køleskabe, frostpizzaer, eller snedkerarbejde, så hjælper gode tekster din virksomhed til en skarpere profil og det adskiller jer fra konkurrenterne – og det kan aflæses direkte på bundlinjen.

 

Hvordan får min virksomhed professionelle tekster?

 

Værdifulde tekster har aldrig skrevet sig selv – og for personen, der skal skrive dem, er det som regel en krævende proces, der ofte tager timer og nogle gange dage, afhængigt af hvor gennemarbejdede de skal være. Du kan se nogle priser på tekstforfatning her.

Vi kan naturligvis hjælpe jer med at skrive tekster – uanset om dine tekster skal bruges online eller i fysisk format. Vi samarbejder nemlig med nogle af de dygtigste og skarpeste tekstforfattere, som aldrig går på kompromis med kvaliteten. 

Hvis du vil vide mere om hvordan du får bedre og skarpere tekster, er du velkommen til at kontakte os. 

 

No Comments

Post A Comment